Igazán tartós a CPL beltéri ajtó

CPL beltéri ajtó

CPL beltéri ajtó

A magas minőség és egyedi sajátosságok mellett, a megjelenésre is gyakran oda kell figyelni a beltéri nyílászáró beszerzésekor. Az ember hajlamos elveszni a részletekben, ezért főként arra fókuszál, hogy a szigetelőképesség jó legyen, a méretek passzoljanak, de a dizájn olykor lekerül a listáról. Viszont a CPL beltéri ajtó jeleskedik ezen a téren is.

Egy olyan térelválasztó elemről van szó, aminek a külső felületét speciális fóliával borítanak be. Ennek köszönhetően pedig tovább fokozódnak a termékek pozitív jellemvonásai. A CPL beltéri ajtó ennél fogva nagyobb ellenállóságot tanúsít a takarítás során használt vegyszerekkel szemben, de a külső fizikai erőhatások sem fognak megmutatkozni rajta olyan könnyen.

Minimálisra csökken az esélye a véletlen vagy szándékos karcolásoknak, amelyeket utólagos javítani elég bonyolult. A CPL beltéri ajtó tehát nagy strapabíróságot mutat, ám a kisgyermekes családokban komoly előnyt tud jelenteni, közben a stílus is sokban növelhető, ami egyedi hangulatot teremt.