Idén júniustól indulnak a Szabadtéri Játékok Szegeden!

Szegedi szállás a Szabadtéri Játékok ideje alatt

Szegedi szállás a Szabadtéri Játékok ideje alatt

Minden évben rengeteg embert vonzanak a Szegedi Szabadtéri Játékok, hiszen izgalmas színdarabokat és musicaleket láthatnak itt az érdeklődők. A http://szallaskeres.hu/szeged-panzió oldalon felkereshető Szálláskérés szerint az idei program is igazán érdekesre sikeredett, hiszen a nézők megtekinthetik a Tévedések vígjátékát,

A nyomorultakat, illetve az Én és a kisöcsém című operettet is. Ezzel természetesen még nincsen vége a felsorolásnak, hiszen a http://szallaskeres.hu/szeged-panzió alapján színpadra viszik A bolygó hollandit, illetve a Drakula utolsó táncát.

Azt tanácsoljuk, hogy igyekezzen minél hamarabb eldönteni, hogy melyik műsort akarja megnézni, mert a jegyek hamar elfogynak. Azt se feledje el, hogy szállást kell foglalnia éjszakára, mert jobb, ha késő este nem vezet haza a sötétben.

Nem jelent gondot, ha nem szeretne egy patinás szállodában aludni, hiszen más lehetőségek is adódnak. A Szálláskérés http://szallaskeres.hu/szeged-panzió oldalán mindig rátalálhat néhány olyan apartmanra, amelyik kész Önt fogadni éjszakára.