Harry Potter mesés kalandjai

Harry Potter a varázslótanonc

Harry Potter a varázslótanonc

Mindenki ismeri és szereti a szomorú sorsú, árva varázslótanoncot, aki gyerek létére harcba száll a gonosszal és diadalmaskodik felette. Harry Potter gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt vidám perceket szerez.

A nagysikerű regénysorozatból készült filmek meghódították az egész világot, ismertséget és gazdagságot szerezve ezáltal J.K Rowlingnak, a könyv szerzőjének is. A kis Harry Potter 11 évesen kerül a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába, ahol barátaival számtalan izgalmas és néha igen veszélyes kalandokba keveredik.

Ám bátorsága és találékonysága minden nehéz helyzetből kimenti őt és barátait. A hét egész estés film izgalmas szórakozást nyújt felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A kalandokban, humorban, ármányban és szerelemben is bővelkedő alkotások felejthetetlen estéket szereznek a fantasy filmek rajongóinak.

A Harry Potter kalandjait bemutató DVD lemezek most kiváló áron vásárolhatóak meg az interneten is. A filmek megnézése előtt azonban érdemes a könyveket is elolvasni, ahol saját fantáziánkra hagyatkozhatunk.