Hajbeültetés Budapesten

Forrás: himgeurope.com

Forrás: himgeurope.com

A hajhullással majdnem mindenki szembesül élete során legalább egyszer. Ennek az is a magyarázata, hogy a hajvesztésnek számtalan oka lehet köztük például olyan mindennapinak mondható dolgok, mint a stressz, a terhesség, a helytelen táplálkozás vagy a vérszegénység is.

Ugyan rengeteg orvosság és csodakészítmény kínálja a hajhullás megállításának olcsó megoldását, ezek a készítmények és eszközök rendszerint nem használnak, vagy csak ideiglenes megoldást nyújtanak, a már kialakult kopaszságot pedig egyáltalán nem tudják kezelni. A kopaszodást az esetek többségében a hormonok és öröklött tényezők okozzák. Ebben az esetben sajnos nem segítenek a különböző samponok, olajok vagy fejbőrmasszírozó eszközök. Napjainkban a kopaszodás és hajhullás megállításának egyetlen hatékony és végleges módja a hajbeültetés, melyet a HIMG hajbeültetési klinikán végzünk Budapesten a legmodernebb hajtranszplantációs módszerek és eszközök igénybevételével.

A HIMG hajbeültetési klinika a legfejlettebb technikákat és a legminőségibb eszközöket használja a kopaszodás visszafordítására. Nálunk a hajbeültetések szinte teljesen fájdalommentesek, a beavatkozások utáni gyógyulási idő gyors és kollégáink is lépést tartanak a technika fejlődésével. Orvosaink elsőként sajátítják el és fejlesztik ki a legújabb hajátültetési módszereket, és elsőként szerezzük be a legújabb hajbeültetési eszközöket is.

Minden hajbeültetés előtt szükség van egy hajgyógyászati vizsgálatra, melynek során a már meglévő hajhiányos területeket és a páciens megmaradt hajállományát is felméri a specialista. Ezek után meg tudja állapítani a hajhullás okait, valamint azt is, hogy a megmaradt haj alkalmas és elegendő-e a hajátültetéshez. Kollégáink csak akkor javasolják a hajbeültetést, ha valóban szükséges, és más már nem tud segíteni a hajhulláson.

Hajspecialistáink Magyarországon, Budapesten készséggel állnak rendelkezésére. Keressen minket elérhetőségeink egyikén, hogy egy személyes konzultáció és hajvizsgálat keretében egyeztetni tudjunk, hogy valóban csak a hajbeültetés maradt-e az Ön számára megoldásként.

Minőségi hajbeültetés csak a HIMG hajbeültetési klinikától!