Gyorsan elkészül a lapra szerelt ház

Gyors házépítés

Gyors házépítés

Látott már szupermarketeket napok, hónapok alatt felépülni? Miért ne lenne lehetséges mindez ház esetében? Ha nem akar évekig várni arra, hogy az álmai otthona elkészüljön, akkor használja ki mielőbb a lapra szerelt ház adottságait és előnyeit! A fal és födémpanelek a tetőszerkezettel együtt, néhány nap alatt összeszerelésre készek.

Ezután már csak a tényleges építkezés marad hátra, kulcsrakész állapot esetén felkerül a külső és belső vakolat, megtörténik a falfestés, beszerelésre kerül a víz-, gáz- és villanyvezeték.

A fűtésrendszer sem marad ki, nem beszélve a beltéri és kültéri ajtókról, járólapról, csempéről és parkettáról. A lapra szerelt ház pontosan olyan lesz, ahogyan azt a megrendelő megálmodja.

Ha szeretne többet megtudni arról, mennyibe kerül négyzetméterenként, milyen procedúra előzi meg az építkezést, tud-e esetleg kölcsönt felvenni rá, látogasson el a honlapunkra és olvassa el a tájékoztatóinkat, cikkeinket. A precíz árkalkulációval tudni fogja, mennyi lesz a végösszeg és biztos lehet abban is, hogy nem fognak változni!

Print Friendly, PDF & Email