Skip to content

Web viki

Menu
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Kapcsolat
Menu

Érvek az olaszrizling mellett

Posted on 2016-02-13
Aromás olaszrizling
Aromás olaszrizling

Amennyiben olyan szerencsések vagyunk, hogy lehetőségünk nyílik saját magunk megtermelni azt az italt, ami az ünnepi vagy a hétköznapi asztalra kerül, érdemes jól megválasztani a fajtát. A szőlő számos típusából válogathatunk, mert a jó talajnak köszönhetően, az olaszrizling is könnyedén megterem. Sőt, annyira jól érzi magát, hogy bizonyos esetekben még jobb termést hoz, mint az eredeti otthonában.

Ez egy késői érésű, 90-140 gramm átlagtömegű fürtöket termő, kiváló minőségű és igazán meleg fekvésű helyeket kedvelő fajta. Maga a szemek aránylag kicsik és fehérszőlő révén, a színük megérve szép sárgásra váltanak át. Mivel a húsa puha és bőséges levet tartalmaz, nagyon könnyen felhasználható a bor készítésére.

Az olaszrizling jó termőhely esetén, nagymennyiségű cukrot képes összegyűjteni magában, aminek következtében kimondottan ízletes, amíg soványabb termővidékeken durvábbak és harapósak tudnak lenni. Mindezektől függetlenül, az ebből a szőlőből készült bor nagyon ízletes és finom, ezért érdemes megkóstolni.

« Előző: Swarovski ékszerek Valentin-napra
A reflux kezelése biorezonancia útján :Következő »

Legutóbbi bejegyzések

  • Hogyan ismerhető fel a kezdődő cukorbetegség bőrtünetei?
  • Beépíthető páraelszívó a Konyhanet Webáruházban
  • Egyedi szülinapi bögre a Pixelspolo.hu kínálatából
  • Honlap keresőoptimalizálás: Útmutató a sikeres online jelenléhez
  • Férfi mellplasztika – Dr. Fábián Zsolt plasztikai sebész

Kategória

  • Autó-Motor
  • Egyéb
  • Ékszer
  • Étel-Ital
  • Letöltés
  • Szolgáltatás
  • Szórakozás
  • Vásárlás
  • Webáruház
©2025 Web viki | Design: Newspaperly WordPress Theme