Csoportos fotózkodás selfie bot segítségével

selfie bot

Selfie bot

Talán nincs olyan ember a Földön, aki legalább egyszer ne maradt volna le egy csoportképről azért, mert ő kellett megnyomja a gombot. Az időzített gépekkel sem mindig sikeres a csoportképkészítés, hiszen csak utólag szembesül vele az ember, hogy a fél társaságot csukott szemmel vették lencsevégre.

A selfie bot a digitális világ egyik nélkülözhetetlen kiegészítője. Ebe okostelefont, fényképezőgépet, esetleg táblagépet lehet helyezni és így bármikor sikeres, mosolygós csoportfotók születhetnek. A szelfi hóbortja több évre nyúlik már vissza, korábban csak egyetlen személy készítette el magáról, változatos hátérrel, ma azonban már többnyire rokonok és barátok is helyet kapnak a fényképező személy mögött.

A selfie bot rendszerint multifunkciós, de akad olyan is, ami kizárólag egyfajta készülékhez való. A talpas változatok például a méretüknél nagyobb készülékek esetében hajlamosak eldőlni. Cégünk széles termékkínálatában nemcsak a multifunkciós, hanem az ultrakompakt selfie bot is vonó áron érhető el.