Cserepeslemez felrakása: TOP 3 előny

Cserepeslemez felrakása

Cserepeslemez felrakása

Senki sem szeretne egyszer arra ébredni, hogy a tetőn becsorog a víz. Erre leginkább a téli hónapokban van esély, amikor rendszeresek a kisebb-nagyobb esőzések és olykor még a viharok sem maradnak el. Természetesen, egy nagyobb széllökés nyáron is lesodorhatja, elmozdíthatja a cserepeket, de ilyenkor a gyakran hetekig elmaradó csapadék nem fog egyértelmű jelet mutatni arra, hogy valami baj van. Jobb tehát felkészülni előre, mint utólag bánkódni.

Felújítás során, egyre nagyobb figyelmet érdemel a cserepeslemez alkalmazása. Nem véletlen, hogy ezek a termékek szinte a semmiből berobbantak a köztudatba. Elég sok olyan előnyük van, amit megéri okosan kihasználni. Erre külön is kitérnek az aceltrapezlemez.hu weboldalon. Az egyik ilyen meghatározó pozitívum az a kicsi súly. Adott felületre vetítve, akár tízszer könnyebb lehet, mint az égetett kerámia, nem beszélve a betoncserepekről.

Ebből fakadóan, a tartószerkezetnek sem kell annyira masszív legyen, ami jóval kevesebb faanyag felhasználást eredményez, csökkentve ezzel a kiadásokat. De nem megy ez a végeredmény kárára? Nem, ugyanis a jól összeállított cserepeslemez tető egységes felületként viselkedik, így a kisebb össztömeg ellenére is masszív marad és jól bírja az egyre gyakrabban lecsapó viharokat. A kétoldalú felületkezelésnek hála, a korrózióval szemben remekül álja a sarat. Cserélni ritkán kell, legfeljebb olyan időközönként, mint a hagyományos fedőelemeket.

Mi van még, ami mellette szól? A könnyű és gyors szerelhetőség sem mellékes. Persze fontos ezt szakemberre bízni és lelkiismeretesen elvégezni. Az árak terén pedig jelenleg lekörözhetetlen a cserepeslemez. Az sem mellékes, hogy többféle színben elérhető, valamint külsőre tényleg úgy fest, mint a jól megszokott fedőanyag, így távolról össze lehet keverni. Összességében, a TOP 3 előny a tartósság, kimagasló stabilitás és gyors szerelhetőség. A páratlan esztétika csak egy plusz érv, amiért egyre többen döntenek mellette. Mérd fel a széles kínálatot és válaszd a pontos kiszolgálást és magas minőséget!