Csapjunk le most az akciós fonalakra!

akciós fonalak

Akciós fonalak

Igaz, hogy még csak most érkezik a nyár, azonban jól tesszük, ha már most bevásárolunk télre. Az akciós fonalak nem a melegben fognak kelleni, de a pár hónapos kánikula után újra elővehetjük a fiókból. A kötés és horgolás az este és a hétvége hobbija. Attól, hogy egyre magasabbra kúszik a hőmérő higanyszála, még ugyanúgy elővehetjük a kedvenc alkotásainkat.

Sokan például szó szerint menekülnek a televízió elől és inkább egy kedves sorozatot tesznek be az interneten. Viszont, ha nem szeretnénk kidobni a kukába a fontos időnket, akkor közben nyugodtan csinálhatunk valamit. A filmekben az a legjobb, hogy akkor is halljuk a szereplőket, amikor nem nézünk oda, így elkészíthetjük a következő felsőnket.

Az akciós fonalak nyáron igazán baráti áron kerülhetnek a tulajdonunkba, ami azt jelenti, hogy egész télre betárolhatunk. Így jöhetnek a viharok, jöhetnek a nagyobb lehűlések, biztosan nem fogunk unatkozni. Ráadásul ma már olyan fonalat is beszerezhetünk, ami a tavaszi és az őszi időre való, tehát mostanra.