Bonbonier a látogatók kínálásához

Bonbonier

Ha egy látogató érkezik hozzánk, akkor a legtöbb esetben megkínáljuk valamilyen finomsággal. Mivel sokat számít, hogy miben szolgáljuk fel a nyalánkságokat, ezért bátran döntsünk a bonbonier megvásárlása mellett! Így nem fog gondot okozni a cukorkák és a csokoládék kínálása.

Jár hozzá a tető is, amivel letakarhatjuk az édességeket. Ezzel meghosszabbíthatjuk a tartósságukat. A bonbonier jól mutat a kisasztalon és bármelyik polcon is, tehát a vendégeink biztosan észre fogják venni a szépségét.

Érdemes olyan helyre rakni, ahonnan biztosan nem esik le, hiszen törékeny üvegből készült. A felületén lévő gravírozott minták igen mutatósak, ezért nagy kár lenne, ha eltörne. A whitecrystal.hu weboldalon lévő termékek segítségével, egy egész készlet összegyűjtésére is lehetőség nyílik.

Jelen pillanatban több mint húszféle változatban lehet megvenni az interneten. A bonbonier űrtartalma körülbelül 400 ml, tehát ezt vegyük figyelembe a rendelés leadása során. Díszdoboz vásárlására is van lehetőség a világhálón, ráadásul kedvezményes árért cserébe.