Az infraszauna jótékony hatása

Infraszauna

Szeretne Ön is otthon relaxálni, pihenni és méregteleníteni, amikor csak kedve támad? Az otthoni infraszauna segít Önnek, hogy akár otthon is úgy érezze magát, mintha egy luxus wellnes központban lenne. A hagyományos finn szaunákkal szemben, az infraszaunának nem kell a hosszú ideig tartó felfűtés, gyorsan kész és máris használhatja.

Sokkal kisebb helyet foglalnak el, mint hagyományos társaik, ezért egy kisebb lakásba is könnyedén befér. Az infrasugarakkal ellátott gépezet mélyen a bőr alatt fejti ki hatását, ennek köszönhetően sokkal erőteljesebb a verejtékezés, így jóval több méreganyag távozik a testből.

Már egyetlen alkalommal is a teste körülbelül 300-500 kalóriát eléget és mindezt úgy, hogy közben kényelmesen ül, kedvenc zenéjét hallgatva. Amint végez máris felfrissülten, méreganyagok tömkelegétől megszabadulva folytathatja mindennapi feladatait. Már nemcsak álom, hanem valósággá is válhat, hogy legyen saját infraszauna kabinja, olcsón és jó minőségben. Vegyen Ön is egyet és élvezze!