Az infraszauna fájdalomcsillapító hatása

Infraszauna

Ennek a kitűnő terméknek a használatával csökken a vér koleszterin- és zsírtartalma, így jelentős segítség a szív, illetve érrendszeri, valamint cukorbetegség veszélyének elhárításában. Az infraszauna javasolt magas vérnyomás esetén is. Kiváló kiegészítője a gyógyszeres kezelésnek jól beállított értékek és orvosi ellenőrzés mellett.

Az alacsony vérnyomás esetében kifejezetten ajánlott, hiszen a vérkeringést lendületbe hozza, növeli az érfalak rugalmasságát, élénkíti a keringést, valamint felfrissíti az egész szervezetet.

Az infraszauna fájdalomcsillapító hatása is ismeretes. Segít az ízületi gyulladásos, fej- és hátfájdalmak, izomgörcsök és izomfájdalmak csökkentésében. Elősegíti, hogy az oxigénhiány az izmokban hamarabb megszűnjön, a rándulások és izomhúzódások is hamarabb gyógyulnak az igénybevételével.

Az infraszauna hatására a vese is megtisztul a méreganyagok izzadást követő távozásával, így számos, ebből eredő panasz, mint például a bokadagadás is minden bizonnyal csökken vagy egyenesen megszűnik.