Az Infra Slim fekvő kerékpár

Infra Slim berendezés

Az alakformáló gépek elképesztően sokat fejlődtek az elmúlt években, ezért napjainkban már igen elfogadható áron szerezhetőek be ezek a sokoldalú masinák. Erre talán az egyik legjobb példa a MediLight Tech kft forgalmazta VinuShape Mini gép. Ez egy professzionális, mobil jellegű, alakformáló, bőr feszesítő és ránctalanító szerkezet, amelyik a speciális, ergonomikus kezelőfejekkel és három funkció egyesített erejével hat. Multipoláris rádiófrekvencia, a LED-fény és nem utolsó sorban szuper-pulzáló vákuum is növeli a hatékonyságot.

A MediLight Tech kft ezen szerkezete, az előbb említett szuper technológiáknak köszönhetően bámulatos eredményeket garantál. Mivel ezek egymást támogatják és a hatás összeadódik, a hőn áhított változásokra nem kell sokat várni, legyen bármennyire is előrehaladott az érintett testrész állapota. A MediLight Tech kft eszköze hihetetlenül hatásos a narancsbőr kezelésében és az alakformálásban. A három különféle méretű és szerkezetű kezelőfejnek hála a különböző testtájak kezelésére is alkalmas ez, illetve egyedileg választható a kezelt személy igényeinek megfelelően. Az alakformálásban éppen ennyire profi az Infra Slim is. De pontosan miért is annyira jó ez, és miben különbözik az InfraTrainer-től? Nos, az Infra Slim a Trainer továbbfejlesztett, új generációs modellje, amelyik pontosan emiatt jóval hatékonyabb. Az Infra Slim X fekvő infrasugaras biciklije sokak nagy kedvence, amelyiknek a hatékonysága az alakformálásban azért is kimagasló, mert két dolgot is biztosít.

Miközben az infrafény a bőr alá hatolva a zsírszövetekben beindítja a méregtelenítést és a zsírbontást, valamint fokozza a nyirok- és vérkeringést, az ezzel egyidejű aktív testmozgás sokszorosára növeli a készülék eredményességét. Az Infra Slim, mint sok más ilyen jellegű gép, az infrasugarak segítségével dolgozik. Ennek hála a sejtek kiválasztják a sok felesleges, kártékony anyagot a szervezetből. Ezek verejték útján ürülnek a testből. A masinából akkor lehet a legtöbbet kihozni, ha az edzéskor a lehető legintenzívebb az izommozgás.