Anekke hátizsák az álmodozó nőknek

Anekke hátizsák

Anekke hátizsák

Sokszor jólesik egy kicsit kislánynak maradni és nem felnőni, a mesék világában rabul ejtve élni. Képzeletünk szebbnél-szebb tájakra repíthet minket, soha nem látott izgalmakba keveredhetünk.

Pontosan ezt az élményt nyújtja az Anekke hátizsák, amivel viselője egyedinek és különlegesen izgalmasnak érezheti magát. Ez a tündéri, álomszerű kislány megteszi helyettünk, amit mi már nem merünk.

Elutazik a világ számos pontjára, Velencébe, Londonba, Indiába, de ha kell, balettozik egyet vagy felül a duplaszárnyú repülőgépre, ami egészen a felhők fölé röpíti. Megtestesíti mindazt, ami esetleg már hiányzik belőlünk, a gyermeki ártatlanságot. Ezért azokat a nőket, akik lélekben egy kicsit gyermekek maradtak és továbbra is menthetetlenül vágynak a romantikára, rabul ejti az Anekke hátizsák különleges megjelenése.

Ehhez a csodálatos látványvilághoz természetesen kiemelkedő minőség és praktikum illik, ami a különböző ízlésekhez igazodva, számtalan formával, színnel és szebbnél-szebb hímzett mintával varázsol el.