Alakformáló harisnya narancsbőr ellen is

Harisnyák minden mennyiségben

Harisnyák minden mennyiségben

Egy bizonyos kor után már bármennyire vigyázunk is magunkra, itt-ott megjelennek az apró hurkák a testünkön és akit ezek zavarnak, mindent megtesznek annak érdekében, hogy eltüntessék.

A diéta, sportolás, sok mozgás mellett, az alakformáló harisnya is kell szerepeljen a repertoárban. A megfelelő példány viselésével el tudjuk takarni azokat a részeket, amelyeket szeretnénk. De csak abban az esetben, ha a termék valóban színvonalas!

Nos, Ön megtalálta a perfekt beszerzési helyet, ugyanis a gabriellaharisnya.hu webáruház számtalan terméke között szerepel sok alakformáló harisnya is! A legtöbb fekete és barna színben érhető el, a kiváló minőség viszont közös bennük. Több darab is akciós áron vásárolható meg most, általában 20%-os kedvezménnyel.

Például a Relax 20 DEN, kompressziós alakformáló harisnya remek választás lehet azoknak a hölgyeknek, akik a lábaikat és a csípőjüket szeretnék formásnak mutatni, illetve narancsbőrt megelőző hatást akarnak elérni. Szövése a láb alsó részénél a legerősebb, így segít az izmoknak megakadályozni a vérerek kitágulását.