A „Ticket to ride” angol társasjáték izgalmai

Izgalmas angol társasjáték

Izgalmas angol társasjáték

Leginkább azért szeretnek az emberek társasjátékokat játszani, mert kizökkenti őket a hétköznapok megszokott szürkeségéből, ami ösztönzi a játékost arra, hogy ezt a játékosságot bevigye a mindennapjaiban.

Hogyha már megismerik ezt a játékosságot, mind többre és többre vágynak, ezért még érdekfeszítőbbé teszi az egészet egy angol társasjáték, olyan mint a „Ticket to ride” társasjátékok sorozata. Ebben a játékosok arra kell törekedjenek, hogy vasúthálózatokat alakítsanak ki és építsenek fel, különböző érdekfeszítő feladatok megoldása által.

Aki nagyobb hálózatot alakít ki magának, nagyobb vagyonra tesz szert, ezáltal nagyobb területeket utazhatnak be a játékon keresztül. A „Ticket to ride” angol társasjáték olyan országokon és kontinenseken vezeti keresztül a játékost, mint Hollandia, India, Európa, Ázsia és Afrika szíve.

A társasjáték olyan élményt nyújt, amely által megismerhetővé teszi az adott tájegység jellegzetességeit és mindezek mellett, lehetőséget nyújt arra, hogy az angol nyelvtudást edzésben tartsa.