A Mátra libegő a turisták kedvence

Mátra libegő

Mátra libegő

Vannak olyan beruházások, amelyeknek mindenki látja a pozitív oldalát. Az egyik ilyen lehet a nem is olyan régen átadott Mátra libegő. A hegyekben található Adrenalin Park és a tőle nem messze fekvő Sástó már amúgy is a turisták egyik kedvenc tartózkodási helye.

Tavasztól őszig tökéletes kikapcsolódást biztosít a piknikezőknek és az extrém mozgásra vágyó családoknak. A turisták kényeztetése céljából úgy döntöttek, hogy a két felkapott hely közé egy nagyon különleges útvonalat fognak felépíteni, ez lett a Mátra libegő. Ez a nem mindennapi kötélpálya nagyjából fél kilométeres utat kapcsol össze, amin az utazási idő körülbelül 7 perc.

Ez az új élmény biztosan a gyerekeknek és a felnőtteknek is nagy izgalmakat rejt amellett, hogy a hegység már amúgy is megfelelő kikapcsolódást és pihenést nyújt. A Mátra libegő alig 1 éve működik, de azóta rengeteg embernek lett a kedvence. A használata 600 Ft és legalább egyszer megéri kipróbálni. Az odafenti jó látási viszonyok között, szinte Pestig ellát az ember.

Print Friendly, PDF & Email