A hajbeültetés eredményes és biztonságos eljárás

A hajbeültetés eredményes

A hajbeültetés eredményes

Ma már lehetőség van arra is, hogy a kopaszodók orvosi segítséget kapjanak. A hajbeültetés végleges megoldást jelenthet a hajhiánnyal küzdők számára.

A FUE (Follicular Unit Extraction) egy olyan eljárás, melynek során az egyenkénti kihúzásos technika segítségével veszik ki az átültetendő hajtüsző egységeket (graftokat). Ezeket mikro körkés és nagyítás segítségével vágják körbe és emelik ki darabonként a helyükről. Az ezáltal kinyert apró szövethengereket egyenként ültetik be a kopaszodó területekre.

A Sikos Klinikán a beültetésnél figyelnek a hajvonal kialakítására, a beültetett haj dőlésszögére és irányára, így az teljesen természetes hatást nyújt. Azok számára is van megoldás, akik nem szeretnék, hogy a műtét után a vételi helyeken látszódjon a hajnyírás. Ilyen esetben az úgynevezett FUT csíkvételi technikát alkalmazzák. Az eredmény ugyanolyan lelehet, mintha a FUE eljárást alkalmazták volna.

A Klinika weboldalán arra is van lehetősége, hogy nagy felbontású képeken nézze meg, hogyan zajlik a hajbeültetés. A FUE hajbeültetés lehetővé teszi az Ön számára, hogy újra dús és természetes haja legyen.

A hajbeültetés a Sikos Klinikán megfizethető áron áll az Ön rendelkezésére. Ezen felül tíz százalék kedvezményben is részesülhet, ha feliratkozik a Klinika hírlevelére (erről bővebb információ a www.shklinika.hu weboldalon található).