A 80 hústartalmú kutyatáp tökéletes opciónak bizonyul

80 hústartalmú kutyatáp

80 hústartalmú kutyatáp

Akárcsak az embereknek, az állatoknak is szükségük van a vitaminokban gazdag eledelekre, az egészségük fenntartásáért és annak megőrzéséért. A természetes alapanyagokat tartalmazó 80 hústartalmú kutyatáp ideális mennyiségű ásványi anyagban és nyomelemben bővelkedik, ami elengedhetetlen a megfelelő izomzat és az erős csontozat kialakulásáért.

A termék szárított eledel és konzerv formájában is elérhető a gondos gazdiknak, ami Omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag készítmény, így hozzájárul a fiatal példányok megfelelő fejlődéséhez. A kiváló tápértékkel rendelkező gyártmány egyaránt alkalmazható a fiatalabb és a felnőtt ebek táplálása során, ami csirke, lazac, kacsa, tojás és zöldségszármazékok egyvelegéből tevődik össze. A tápszer nem tartalmaz mesterségesen előállított ízesítő és színező anyagokat.

A magas fehérjeértékkel rendelkező 80 hústartalmú kutyatáp hozzájárul az ízületek optimális fejlődéséhez. A termékben megtalálható szénhidrátot a zöldségek és a gyümölcsök keveréke alkotja. A 80 hústartalmú kutyatápban megtalálható prebiotikumok elősegítik a megfelelő anyagcsere folyamatot és a tápanyagok tökéletes felszívódását.