Végre nem magas a kormánymű felújítás ár

Kormánymű felújítás ár

Ha elromlik a kormánymű a kocsiban, akkor az ember két dolog közül választhat: a csere vagy a szerelés. Mivel az új alkatrész ára elérheti az 500 ezer Forintot is, ezért nem is lehet meglepő, hogy rengetegen úgy vélik, sokkal jobban megéri a kormánymű felújítás Győr városában. Természetesen, amikor egy korszerűbb, felső középkategóriás kocsiról van szó, akárcsak a BMW, Mercedes vagy épp Audi, akkor a szerkezet 1 millió Forintba is kerülhet.

Mivel sokan nem engedhetnek meg maguknak egy ekkora kiadást, ezért marad a kormánymű felújítás Győr településén. Jó példa a költségek közti különbségekre, hogy mondjuk egy Toyota Hilux esetén félmillió Forint a csere, áfa nélkül. Ezzel szemben ugyanennél a verdánál a javítás maximum 60 ezer Forint, ha jó céget választ az ember. Magyarországon pedig sokak szemében a minden téren kielégítő vállalatot a DM Autó jelenti. Itt közel két évtizede foglalkoznak a kormányművek szerelésével és felújításával.

Ez alatt az idő alatt sikerült sok márkaszervizzel kiépíteni üzleti kapcsolatot, ezért ezek kormánymű probléma esetén az itteni szakemberekkel végzik el a javítást. A kormánymű felújítás Győr településén, ha valaki ezt a szervizt választja, egyszerre lesz olcsó és minőségi. Ez a kettő pedig nagyon fontos az emberek nagy többségének. Mivel itt a kormánymű felújítás ár ténylegesen reális, az ember nem kell aggódjon amiatt, hogy több havi fizetése rámegy arra, hogy ismét biztonságosan tudja használni a kocsiját.

A tapasztaltabbak, azok, akiknek elromlott már ez az alkatrész a járgányban, tudják, hogy a szakavatott javítás mellett, sokkal olcsóbb a felújítás, mint a kormánymű cseréje. Nagyon fontos itt kiemelni, hogy a kocsitulajdonos a biztonság és a használhatóság szempontjából pontosan ugyanazt kapja. Vannak azonban, akik nem a cserét és még a szakszerű felújítást sem válasszák, hanem inkább egy néhány ezer forinttal olcsóbb, bontott alkatrésszel pótolják a meghibásodott kormányművet. Ez nagyon kockázatos lehet, hiszen a használt eszköz hamar elromolhat. Mivel a kormánymű felújítás ár jutányos, nem éri meg ezt választani.

Print Friendly, PDF & Email