A Twister társasjáték mindenkit lekötnek

Twister társasjáték

Vannak bizonyos játékok, amelyeket a gyerekek az örök időkig képesek lennének játszani. Ilyen például a Twister társasjáték, ami megjelenése óta töretlen sikernek örvend. Ki ne ismerné ezt? Már 6 éves kortól részt vehetnek benne a játékosok, 2-6 fő. A kicsik megmérettethetik az ügyességüket és a mozgásérzéküket. Amennyiben képtelenek tartani az adott pózt vagy csalással próbálkoznak, rögtön kiesnek.

A Twister társasjátékban az is csalásnak számít, ha valaki leteszi a könyökét vagy a térdét, hogy megtámaszkodjon. A termék legújabb verzióját kibővítették 2 új mozdulattal, ezért az még izgalmasabbá vált. Azonban nemcsak gyerekek használhatják, hanem baráti társaságok is kipróbálhatják az ügyességüket.

A Twister társasjáték mindig is roppant szórakoztató volt az összes korosztálynak. A doboz tartalmazza a pörgetőt, a nagy és színes foltokkal ellátott szőnyeget, valamint a használati utasítást. Garantáltan önfeledt kikapcsolódást biztosít, ezért észre sem fogja venni, hány kört játszottak és mennyire elrepült az idő.

Print Friendly, PDF & Email