Kompenzátorok széles választéka

Chetra kompenzátorok

A Chetra csak kiváló minőségű termékeket forgalmaz, ezért tőlük bátran lehet rendelni. Többek között kompenzátorok is megtalálhatóak a kínálatukban, különböző méretben, formában és anyagokból, így ha a hő-különbség miatt kialakuló tágulások kiegyenlítésére van szükség, itt biztosan megoldást lehet találni.

Egészen egyéni igényekkel is fordulhat hozzájuk, mert felmérés után, bármilyen mennyiségben legyártják Önnek a kompenzátorok szükséges változatait. A weboldalukon megtekintheti, hogy milyen anyagokkal dolgoznak és azok milyen közegbe ajánlottak. Amennyiben felveszi a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akkor személyesen is kérhet felvilágosítást, tanácsot, segítséget.

Ha pedig nemcsak a kompenzátorok, hanem egyéb tömítések is érdeklik, akkor nem szükséges tovább keresgélnie, mert itt azokat is megtalálja. Több mint 500 féle produktumok mellett, egyedi darabokat is készítenek, így Önnek csak el kell mondania, le kell rajzolnia vagy meg kell mutatnia, hogy hol nélkülözhetetlen a kompenzátorok, illetve a tömítések segítsége és napokon belül át is veheti a kész példányokat.

Print Friendly, PDF & Email