Az F&T Fordítóiroda hivatalos és szakdokumentumokat is vállal

F&T Fordítóiroda (Budapest, +36209747571)

Egy hivatalos dokumentum lefordításához keres szakértőket, esetleg szakszöveg pontos mására lenne szüksége több nyelven is? Akkor vegye fel a kapcsolatot a F&T Fordítóiroda (Budapest, +36209747571) munkatársaival!

Ők hivatalos és szakfordítást is vállalnak, elsősorban angol, német, szlovák, román, orosz, szerb és spanyol nyelveken, de csapatuk egyre bővül, így egyéb nyelvjárások esetében is érdemes felkeresni az F&T Fordítóiroda (Budapest, +36209747571) székhelyét.

Ha szeretne ízelítőt kapni abból, hogy miként dolgoznak, akkor kérhet próbafordítást, valamint ne érhesse meglepetés a munka elvégzése után, pontos árajánlatot is igényelhet. Ez utóbbihoz el kell küldenie a szöveget e-mail-ben vagy feltöltheti azt saját tárhelyére is, amennyiben regisztrál a weboldalukon.

Ha úgy véli, hogy többször is fognak együtt dolgozni, akkor érdemes a regisztrációhoz kötött árajánlatkérés mellett döntenie, mert azzal jelentősen leegyszerűsíthető a F&T Fordítóiroda (Budapest, +36209747571) szolgáltatásainak igénybevétele.

Print Friendly, PDF & Email