A plexi pulpitus sok lehetőséget rejt

Plexi pulpitus

A pulpitusok a konferenciák elengedhetetlen elemei, ugyanakkor, ha már jelen vannak, akkor érdemes minden bennük rejlő lehetőséget kiaknázni. Ugyanis egy plexi pulpitus nemcsak arra szolgálhat, hogy megmutassa az előadónak, hová kell állni, illetve helyet adjon a különféle segédeszközöknek.

A plexi pulpitus már önmagában látványelem is lehet. Felöltöztetheti, feliratokat, képeket, videókat vetíthet rá, felszerelheti különféle fényforrásokkal, amelyek színváltást is lehetővé tehetnek, tehát lényegében bármi megvalósítható, amit kitalál. Persze ehhez egy hozzáértő csapat is kell, akik biztosítják a plexi pulpitus mellett a technikát is.

Szerencsére már ezért sem kell messzire menni, mert a www.avadvice.hu oldal révén bármikor elérheti a rendezvénytechnikában jártas szakikat. Csak el kell mondania nekik, hogy mit szeretne és ők pontosan azt fogják megalkotni Önnek. Ha pedig nincs még semmilyen ötlete, akkor a plexi pulpitus tervezésében is segítenek, amennyiben felvázolja, hogy milyen eseményre készül.

Print Friendly, PDF & Email