A vagyonőri képzés részletei

Vagyonőr képzés

Vagyonőr képzés

A néhány éve bekövetkezett gazdasági válság következtében, nagyon sok munkahely szűnt meg végleg, így rengetegen kerültek az utcára. Az egyetlen lehetőség számukra az átképzés maradt. Sokan érdeklődtek a vagyonőri képzések iránt, azért országszerte indulnak tanfolyamok mind a mai napig. Ha szeretné megtudni, hogy milyen feltételre van szükség a jelentkezéshez, megnézheti ezen az oldalon.

Megtudhatja, hogy milyen előképzettség esetén jelentkezhet valaki a tanfolyamokra, valamint az is kiderül, hogy milyen iratokat kell beszerezni ehhez. A képzések jellegéről is sokat olvashatunk a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ honlapján.

Megtudhatjuk többek között azt is, hogy képzés két részből áll, egy elméleti és egy gyakorlati oktatásból. A vizsga ennek megfelelően, szintén kétrészes. A sikeresen teljesített vizsga után könnyű elhelyezkedést ígérnek személy- vagy vagyonőrként. Azt is megnézheti ezen az oldalon, hogy mikor indul a következő képzés, valamint melyik településeken vehet részt az oktatáson.

Print Friendly, PDF & Email