Nincs vége a dual klíma akciónak

Különleges berendezések elérhető áron

Különleges berendezések elérhető áron

Hogyha nemcsak a nappalit, hanem a hálószobát is szeretnénk klimatizálni, akkor ezt megtehetjük egyetlen légkondicionáló segítségével. Két különböző modell helyett, elég a ​dual klíma akció felhozatalából megvenni egyet. Az ár magába foglal 1 kültéri és 2 falra szerelhető beltéri egységet.

Természetesen a készülék telepítése és a kiszállítási díjat is tartalmazza az rcoolklima.hu oldalon feltűntetett ár. Ebből jól látszik, hogy a megrendelőnek mennyire egyszerű a dolga.

Csak rá kell böknie arra a termékre, amit szeretne az otthonában látni és 1-2 napon belül már élvezheti is annak a hatását. Arról nem is beszélve, hogy az rcoolklima.hu igyekszik kímélni a vásárlók pénztárcáját is.

Nyáron elég nehéz egy megbízható klímaszerelőt találni, hiszen ilyenkor mindegyik tele van munkával és több hétig is elhúzódik, amíg végre felszereli a mi készülékünket is. Viszont annál könnyebb az önjelölt szakemberekbe belefutni, akik csak le akarják húzni a gyanútlan áldozatot. A ​dual klíma akció viszont teljes körű szolgáltatást biztosít.

Print Friendly, PDF & Email