Kényelmes viselet lehet az arany karika fülbevaló

arany karika fülbevaló

arany karika fülbevaló

Az arany régóta ismert, a természetben elemi állapotában fellelhető nemesfém, aminek jellegzetes sárga színe van. A latin nevén aurumnak nevezett anyag kiváló ékszerkészítéshez, ugyanis nem oldódik olyan savakban, mint például a sósav vagy kénsav. Ezüst és réz hozzáadásával keményíthető, ugyanis tiszta állapotában puha és nyújtható fém.

Minden kultúrában megtalálhatóak az aranyból készült ékszerek, egyeseknél az arany karika fülbevaló örvend nagy népszerűségnek, míg máshol a gyűrűknek volt és van hagyománya. Internetes vásárlás keretében is lehet ma már arany karika fülbevaló modellek közül válogatni.

Számos fajtája van, a típusokon túl pedig szélesedik a paletta az elkészült modelleknek, a színeknek vagy a felhasznált ékköveknek köszönhetően. Fülbevalót szülinapokra, keresztelőkre is szokás vásárolni, az utóbbi években pedig nagyon keresettek a bicolor vagy a rozé arany darabok, kővel vagy anélkül. Találja meg számításait, böngéssze át kínálatukat online vagy nézzen szét ékszerboltunkban a budapesti Váci utcában!

Print Friendly, PDF & Email