Gél lakk díszítés fóliákkal, strasszokkal

Gél lakk díszítés

Az igazán szép manikűrnél a díszek teszik fel a pontot az i-re. Az ünnepek előtt kifejezetten, de az év egész részében népszerű a gél lakk díszítés. Ez történhet többféleképpen, hiszen manapság már rengeteg anyag és technika áll rendelkezésre. A kövek, a strasszok és a gyöngyök soha nem mennek ki a divatból.

Ezért hihetetlenül szép modelleket hozhatunk létre csillámporral, színes strasszokkal, kristállyal vagy szegeccsel. Ezek egyszerűen felvihetőek, nem igényelnek különösebb tapasztalatot vagy tehetséget. A gél lakk díszítés divatos anyagai közé tartoznak a pigmentporok és a különböző effektek.

Aki imádja a mintákat, de nem rendelkezik kézügyességgel, alkalmazhatja a körömmatricákat, a sablonokat és a körömnyomdákat. Ezekkel is lenyűgöző minták készíthetőek egyszerűen és nagyon hamar. Idén a gél lakk díszítés nem lenne az igazi az olyan újdonságok nélkül, mint a törött tükör hatás, a macskaszem- és a fagyott effektus. A króm pigmentporral tökéletes metálfelület érhető el. Akinek van egy kis kézügyessége, mindenképpen próbálja ki az akvarellfestéket!

Print Friendly, PDF & Email