Egyedi naptár, az év minden napjára

Egyedi naptár

Egy naptár fantasztikus megoldás arra, hogy nyomon kövessük a napok változását úgy, hogy közben minden alkalommal jót derüljünk, a saját magunkra szabott kalendáriumunk látványán. Az emblémával ellátott egyedi naptár igazán tökéletes ajándék akkor, amikor egyszerre kell szem előtt tartani a praktikumot és a kreativitást.

Ugye mennyire nem egyszerű ilyen jól kombinálható ajándékot kitalálni? Hasznos is legyen, hiszen mégis ez az egésznek a lényege, de azért legyen benne némi fantázia, egy kis csavar, amitől igazán emlékezetessé válik az átadás, meg persze maga a funkcionalitás is. Kalendáriumra mindenkinek szüksége van, hiszen az idő pörgése mellett nem mehetünk el szó nélkül, ám mégsem lényegtelen, hogy ez a kis kellék milyen minőségű, pontosan milyen érzések, benyomások köthetőek hozzá.

Az egyediség nem egy utolsó szempont, pláne amikor azt nézzük, hogy mennyire karakteres a kigondolt ötlet. Az egyedi naptár által képtelenség mellényúlni, ráadásul a logóval ellátott verzióval igazi meglepetést, örömöt szerezhetünk.

Print Friendly, PDF & Email