Cégkivonat szinte azonnal

Cegkivonat

Cégkivonat

A hivatalos ügyintézés mindenki idegeit megviseli. Nincs ez másképpen abban az esetben sem, ha valakinek éppen hitelre lenne szüksége.

A bankok nem bízzák a véletlenre, hogy kinek adnak kölcsönt, ezért szinte biztosan szükséges a cégkivonat is, ha vállalati pénzfelvételről van szó. Igen ám, de honnan lehet megszerezni ezt a dokumentumot? A 21. században, szerencsére már az internet segítségével is megoldható ez a probléma.

A cégkivonat beszerzésére nem kell sok pénzt szánni, hiszen néhány ezresért cserébe elintézhető az igénylése. Kétféle fizetési mód közül lehet választani. Az egyik a bankkártyás lehetőség, ami nagyon gyors megoldást tesz lehetővé.

Önnek csupán meg kell adnia az e-mail címét, majd néhány órán belül megérkezik a postafiókjába a kért dokumentum. Az átutalás esetében ennél valamivel többet kell várnia. Nézze meg a weboldalon, hogy pontosan milyen dokumentumokat tud letölteni a díj befizetését követően! A cégkivonat megszerzését követően már nem lesz annyira nehéz a hitelügyintézés.

Print Friendly, PDF & Email