Az Ident kínálata széles és rugalmas

Ident kínálata

Az Ident kínálata

A termál és termál transzfer címkenyomtatók kiváló minőségű címkét, csuklópántot, nyugtát, kartoncímkét vagy például jegyeket képesek előállítani, alacsony üzemeltetési költséggel, gyorsan, kitűnő minőségben és minimális karbantartással. Ezen tulajdonságainak köszönhetően, nagyon elterjedt például a jegyeket előállító vállalkozások körében.

Az Ident.hu kínálata számos címkenyomtatót tartalmaz, amelyek ár tekintetében nagyon különböző skálán mozognak, hiszen megtalálható olcsóbb és drágább verzió is a termékből. Az Ident.hu kínálata körében két fő típust különböztethetünk meg egymástól, a direkt termál és a termál transzfer nyomtatót.

A direkt termál nyomtatás során a nyomtatófej közvetlenül érintkezik a papírral és annak egyes pontjait felmelegítve színezi a munkalapot, így nyomtatva arra. Számos előnye van, például ez a legköltséghatékonyabb eljárás, mivel a papír érzékeny a hőre, így semmilyen kellékanyag nem szükséges. Az Ident.hu kínálata között megtalálható ezzel együtt a másik típusú címkenyomtató, a termál transzfer, ami ráolvasztja a karton, címke vagy jegy felületére az egyszer használatos viasz vagy műgyanta alapú festékszalagot.

Print Friendly, PDF & Email