Acélbetétes bakancs bő választékban

Kényelmes acélbetétes bakancs

Kényelmes acélbetétes bakancs

Ha katonai viseletről beszélünk, akkor valószínűleg mindenkinek a terepszínű zubbonyok és a katonasapkák jutnak eszébe. Pedig ezen kívül nagyon sok más viselet is van, ami a katonákra jellemző.

Itt van például az acélbetétes bakancs, ami kifejezetten katonai viseletnek számított régen. Persze ma már az acélbetétes bakancs nemcsak a katonáknál meghatározó felszerelés. Nagyon népszerű a rockerek körében is. Ezek a lábbelik, kinézetük és robosztusságuk ellenére is nagyon kényelmesek és strapabíróak.

Hiszen a katonáknál is ez a lényeg, hogy amit viselnek abban kényelmesen tudjanak menetelni hosszabb távon is, változó terepviszonyok között. Gyakran használják az ilyen lábbeliket különböző munkahelyeken is, ahol az acélbetét segít megóvni a lábat a különböző balesetektől. Ezek a bakancsok rendkívül tartósak, ezért is nagyon népszerűek.

Hiszen egy lábbelinél is fontos tényező a kényelem mellett a tartósság is. A katonadolog.hu webáruházban többféle acélbetétes bakancs is megvásárolható kiváló áron. Itt mindenki megtalálja a magának való lábbelit, legyen az keményvonalas rocker, vagy akár katona.

Print Friendly, PDF & Email