A mellfelvarrás árait a honlapon találja

A mellfelvarrás segít

A mellfelvarrás segít

Valamilyen plasztikai beavatkozásra volna szüksége? Akkor jó helyen jár! A Dr. Gill plasztika megoldja a gondjait. A nőknél az egyik leggyakoribb kellemetlen esztétikai elváltozás a megereszkedett mell. Egy rutinműtét, a mellfelvarrás által azonban könnyen orvosolható a probléma.

A beavatkozás után keletkeznek ugyan hegek a bimbó körül és a mell különböző részein, viszont ezek idővel szinte teljesen elhalványulnak, így azok sem lesznek zavaróak a későbbiekben.

A korszerű technológiával felszerelt plasztikai sebészeten gyakran van szükség mellfelvarrás elvégzésére, hiszen gyakorlatilag az összes nő érintett lehet a dologban.

Legtöbbször a szülés utáni időszakban szoktak szembesülni ilyen jellegű testi elváltozásokkal. Ha Ön is hasonló cipőben jár, látogasson el a gillplasztika.hu weboldalra, ahol nagy vonalakban megismerkedhet az eljárás folyamatával! Nem mellesleg a mellfelvarrás árait is megtalálhatja a honlapon. Eléggé költséges a beavatkozás, viszont ezt egy hosszú távú befektetésként kell felfogni.

Print Friendly, PDF & Email