A láthatósági kabát életet menthet

láthatósági kabát

Láthatósági kabát

Ha az embert nem veszik észre időben olyan helyen, ahol veszély érheti, az bizony tragikus következményekkel is járhat. A láthatósági kabát sok esetben túlzás nélkül életet menthet. Egyáltalán nem számít új keletű találmánynak, hiszen ilyen ruhadarabot már régóta látunk a közlekedésrendészet munkatársain, útépítőkön, stb.

A gyártók ugyanakkor igyekszenek ezt a jól bevált ruhadarabot még komfortosabbá tenni, időjárási viszonyokhoz, évszakhoz igazítani. A netpolc.hu webáruház láthatósági kabát felhozatala igen gazdag, a már jól ismert Portwest márka termékei igyekeznek minden igényt kiszolgálni. Kaphatóak itt kabátok rengeteg méretben, több színben és nagyon változatos kivitelezésben.

Az egyik remek modell az egyedi innovatív 7 az 1-ben modell, ami minden időjárási körülményhez képes alkalmazkodni. Anyaga vízálló és lélegző, megfelel a legmagasabb EU követelményeknek. Az ilyen láthatósági kabát szinte elnyűhetetlen, hiszen nagyon tartós anyagú. A webáruházban pedig minden méretben megtalálható.

Print Friendly, PDF & Email